Personal Coaching

Coaching-ul te ajută să descoperi sensul vieții prin metode simple și ușor de aplicat. În urma lucrului cu un personal coach aduci echilibru în toate aspectele vieții tale, atingi potențialul maxim și visul tău devine realitate. Toate acestea sunt esența vieții împlinite. Și tu vrei să trăiești o viață împlinită, nu-i așa?

Business Coaching

De mai bine de 20 de ani, oamenii cu afaceri de succes din întreaga lume și-au îndreptat atenția spre Business Coaching. Datorită eficienței dovedite, Business Coaching-ul este cea mai complexă și eficientă metodă ce oferă performanță pentru oamenii de afaceri și afacerile lor. Este timpul pentru succes și performanță! Și tu vrei o afacere de succes, nu-i așa ?

Mă poți contacta aici

În viață totul începe cu o acțiune! Ia o decizie acum! 0721.333.767 Disponibil si pe Skype SCRIE ACUM *Scrie-mi aici problema ta!

Radu Nicolae

prof.univ.dr.

"Teișan nu este un nume care poate fi uitat ușor ! Mi-am permis să îl evaluez atât în vremea studenției, cât și în timpul programului de master și am constatat ca este un entuziast incurabil, persuasiv, și cu o permanență nevoie de cunoaștere. Cristian Teișan surpinde mereu într-un mod plăcut."

Diana Petre

Director de Marketing - CSB partener Gold Sap

"Cristian Teisan nu este doar un speaker, coach sau trainer. Este un om care m-a inspirat, cu o energie debordantă. În ședințele de Coaching mi-a deschis mintea și sufletul  către lucruri de care nu știam că sunt capabilă să le fac. M-a determinat să imi doresc mai mult de la propria persoana, să vreau sa fiu un om echilibrat. Ceea ce m-a facut sa continui sedintele cu el au fost rezultatele incredibile inca de la inceput, transformarea a fost vizibila, eram alt om.”

Vadim Ginsari

Fondator Core Value

 

   "Lucrez in vanzari de 7 ani si am participat la multe seminarii dar dupa seminarele lui Cristian Teisan am invatat sa descoper  personalitatea oamenilor in functie de cuvintele folosite, asta m-a ajutat enorm sa-mi cresc vanzarile dar cel mai important lucru este ca am inceput sa-mi cunosc famila si prietenii cu adevarat, lucru care m-a ajutat sa am o relatie mai buna cu ei."

Cele mai noi articole

descriere

descriere

descriere

TOP