Pentru a obține succesul ai nevoie de echilibru și claritate.
Performanța aparține oamenilor care știu să facă diferența!
MAXIMIZEAZĂ POTENȚIALUL BUSINESS-ULUI TĂU!

Hai să lucrăm împreună!

MISIUNE

Misiunea noastră este de a aduce performanță de vârf, profesionalism, claritate și metode prin care simplificăm lucrurile pentru clienții noștri. Prin tot ceea ce facem, oferim inovație , transparență și flexibilitate în creșterea afacerii tale. pentru a obține succesul dorit. Dezvoltăm abilități și strategii prin care poți crea avantaje și beneficii, mai ales în momentele de schimbare economică.

VIZIUNE

Viziunea noastră este ca împreună cu directorii executivi, liderii de echipă, managerii și angajații, să aducem inovație pentru atingerea performanței.

OBIECTIVE

Răspundem nevoilor unice ale companiei dumneavoastră și suntem în măsură să oferim soluții concrete pentru a atinge obiectivele. Punem accent pe rezultate și pe dezvoltarea departamentelor. Oferim transparență,flexibilitate și profesionalism companiilor care aleg să treacă laurmătorul nivel.

Cristian Teișan

„DACĂ UN BUSINESS NU CREȘTE ODATĂ CU TINE, SE PRĂBUȘEȘTE CU TINE.”

Sunt Cristian Teișan și sunt pasionat de modul prin care omul poate să evolueze pe toate planurile vieții.

Sunt fondatorul companiei CTL (Coaching, Training & Leadership) și Co-fondator Maxim Coach Internațional. .

Ofer traininguri în domeniul business și al dezvoltării personale.

În ultimii 5 ani am lucrat cu top-manangement-ul din cadrul corporațiilor și firmelor din România, oferind traininguri și coaching, având o experiență de peste 50.000 de ore în domeniul business. Am susținut cursuri, traininguri și interviuri cu peste 1000 de persoane, ca antreprenor, speaker, trainer și coach.

În prezent sunt certificat de Frank Purcelik, ca trainer internațional, acesta fiind în top 100 Business traineri din lume, iar în leadership sunt certificat de John Maxwell, nr. 1 în domeniul Leadership. Ani buni am studiat psihologia business-ului, leadership-ul, coaching-ul și tehnici de autocunoaștere prin care livrez programe de top.

Am dezvoltat o serie de programe de dezvoltare personală și soluții aplicabile pe toate departamentele și grupele de vârstă. Acest lucru m-a ajutat să înțeleg modul prin care se poate comunica profesionist cu o mare diversitate de clienți, ajungând astfel să lucrez cu oameni din toată lumea.

În trainingurile și workshop-urile mele am fost remarcat pentru firea dinamică și stilul eficient de livrare a informațiilor care oferă o perspectivă bogată asupra aspectelor vieții (financiar, vocațional, mental, social, familial, fizic etc.).

După fiecare training sau seminar, fiecare om poate utiliza cu succes informațiile și tehnicile pe care le pun la dispozitia oamenilor, pentru a obține mai multă productivitate.

Trăiește, iubește și inspiră ceea ce faci și astfel vei atinge performanța!

SERVICII DE TRAINING

"Provocarea nu este doar aceea de a clădi o companie care să reziste, ci una care să merite rezistențe.”

 • Vânzări & negocieri
 • Leadership
 • Training win-win pentru loializarea clienților
 • Coaching: Personal / Executive / Grup
 • Body language manipulation
 • Performanța de vârf
 • Managementul timpului
 • Ințelege și crește dinamica echipei
 • Clarificarea viziunii companiei
 • Definirea obiectivelor pe termen scurt și lung .
 • Maximizarea profitului
 • Activități și metode de creștere a afacerii.
 • Atingerea excelentei in relațiile cu clienții
 • Accelerarea productivității și serviciilor .
 • Inspiră-ți echipa, înțelege ce inspiră echipa
 • Descoperă identitatea de lider
 • Dezvoltarea abilităților de soluționarea conflictelor
 • Recrutare de personal

CEA MAI INTELIGENTĂ INVESTIȚIE PE CARE O POȚI FACE ÎN COMPANIA TA, ESTE SĂ INVESTEȘTI ÎN OAMENII CARE CONDUC AFACEREA.

Trainingurile și coaching-ul sunt omniprezente în companiile/firmele care își doresc performanță și o creștere de la 30% până la 100% sau chiar 150%.

Afacerile se dezvoltă prin oameni! Business-ul pleacă de la fundația pe care o clădești. Cu cât este mai solidă fundația, cu atât vei avea un business profitabil.

Multe business-uri au nevoie să se reinventeze. Reinventarea nu se referă la de a recondiționarea produselor și serviciilor existente, ci se referă la a crea ceea ce nu există. Practicile care au loc în cadrul programului oferă creștere și success pe termen lung în propria afacere.

 • Ai acces la metode de a descoperi și rezolva blocajele care există sau apar în compania ta, care nu au fost încă rezolvate de tine și echipată.
 • Ai posibilitatea să privești din mai multe unghiuri blocajele și să găsești soluția optimă pentru ține, astfel vei maximiza succesul companiei.
 • Obții instrumente și strategii pe care le poți utiliza pentru a dezvoltă afacerea la cel mai înalt nivel. Contribuim la succesul partenerilor noștri promovând valori umane și profesionale.
 • Trainingurile sunt personalizate specific ariei de activitate a companiei!
 • Îți dorești claritate asupra activității pe care o ai?
 • Trainingurile, seminariile și team building-ul sunt personalizate și se adresează nevoilor și obiectivelor companiei.
 • Vrei să îți unești oamenii pentru a crea armonie și a lucra eficient în echipă?
 • Înveți cum să clarifici cele mai importante etape de acțiune pentru a atinge obiectivele.

Este timpul pentru rezultate, contactează-ne acum!

Evenimente online: Rezultatele se pot obține mult mai rapid prin platformele online, astfel câștigi timp și bani.

Evenimente private: Companiile care se respectă, investesc în calitate, în oameni, și în viziunea lor. Construiește evenimente reușite pentru compatia ta!

Evenimente live: Cunoștințele din cadrul evenimentelor sunt complexe și le poți folosi pentru atingerea succesului tău.

O companie cu oameni fericiți generează profit, performanță, rezultate excelente și flexibilitate.

Radu Nicolae

Prof.univ.dr.

"Teișan nu este un nume care poate fi uitat ușor ! Mi-am permis să îl evaluez atât în vremea studenției, cât și în timpul programului de master și am constatat ca este un entuziast incurabil, persuasiv, și cu o permanență nevoie de cunoaștere. Cristian Teișan surpinde mereu într-un mod plăcut."

Diana Petre

Director de Marketing - CSB partener Gold Sap

"Cristian Teisan nu este doar un speaker, coach sau trainer. Este un om care m-a inspirat, cu o energie debordantă. În ședințele de Coaching mi-a deschis mintea și sufletul  către lucruri de care nu știam că sunt capabilă să le fac. M-a determinat să imi doresc mai mult de la propria persoana, să vreau sa fiu un om echilibrat. Ceea ce m-a facut sa continui sedintele cu el au fost rezultatele incredibile inca de la inceput, transformarea a fost vizibila, eram alt om.”

BIANCA TUDOR

CEO & FOUNDER EBW & EBWIF

"Cristian Teisan este ceea ce se numește LEADER prin definiție! Este uman, inspiră, are disciplină și viziune! Îl cunosc pe Cristi de când a livrat primele training-uri, ulterior primele speech-uri, primele apariții internațional, se vede dorința, ambiție și evoluție! Recomand leadership, vânzări, negocieri ca și arii de expertiză! Succes Cristi, we need a new generation of leaders în România!"

Vadim Ginsari

Fondator Core Value

"Lucrez în vânzări de 7 ani și am participat la multe seminarii dar după seminarele lui Cristian Teișan am învățat să descoper  personalitatea oamenilor în funcție de cuvintele folosite, asta m-a ajutat enorm să-mi cresc vânzările dar cel mai important lucru este că am început să-mi cunosc famila și prietenii cu adevărat, lucru care m-a ajutat să am o relație mai bună cu ei."

TOP