Informații legale

Conținutul site-ului www.cristianteisan.com incluzând descrieri, caracteristici, imagini, prețuri, forma de prezentare, logo, elemente grafice etc. este proprietatea CTL COACHING , TRAINING & LEADERSHIP SRL sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

 

Conținutul acestui site nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului de drept al site-ului.

Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor,drepturile conexe acestuia și orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care adminstratorul site-ului și partenerii săi le dețin asupra / în legatură cu site-ul.

În cazul încălcării termenilor menționați anterior, se vor întreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate și se vor furniza datele cerute de către autorități pentru sancționarea corespunzătoare, conform legii.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a efectua modificări în orice moment și în orice fel cu privire la conținutul site-ului www.cristianteisan.com

politica de confidențialitate, condițiile și termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorii site-ului www.cristianteisan.com au obligația de a verifica în mod constant termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu sunt de acord cu modificările aduse acestuia, vor înceta utilizarea site-ului.

Dacă utilizatorii continuă să folosească site-ul, se consideră că sunt de acord cu modificările efectuate.

Utilizarea site-ului www.cristianteisan.com (vizitare, achiziție de produse sau servicii, trimitere de e-mailuri) implică acceptarea comunicării în mod electronic.

Utilizatorul consimte să primească comunicări pe cale electronică, fie prin e-mail, fie prin afișare pe site-ul www.cristianteisan.com .

Site-ul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.cristianteisan.com , indiferent de natura acestor legături.

Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

 Toate prețurile exprimate pe site sunt în lei.

  Confidențialitatea și neconcurența

 

Instrumentele, strategiile, materialele și informațiile de pe site-ul nostru sunt cu drept de autor și de proprietate, astfel încât utilizatorii se angajează să nu înregistreze, reproducă, distribuie, multiplice informațiile noastre, în orice mod, fără permisiunea noastră scrisă.

Orice utilizare neautorizată sau distribuirea conceptelor noastre, a site-ului și a altor materiale cu proprietate intelectuală de catre dumneavoastră sau de reprezentanții dvs. este interzisă și se vor cere despăgubiri complete în instanță.

 

 

  Politica de confidențialitate

 

  1. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastă personale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor personale colectate.
  1. Putem colecta și procesa următoarele date personale:
  1. Informațiile pe care le furnizați prin completarea formularelor de pe site

Aceasta include, fără a se limita la, informațiile furnizate în momentul înregistrării de participare la evenimente, abonării la serviciile site-ului și la newsletter, în momentul postării de materiale.

  1. În cazul în care ne contactați, putem păstra o înregistrare a corespondenței.
  2. Putem solicita completarea unor chestionare care vor fi folosite în scop de cercetare, însă completarea acestora nu este obligatorie.
  3. Detalii privind vizitarea site-ului, inclusiv dar fără a se limita la, date de trafic, date de localizare, blog și alte date de comunicare, indiferent dacă acest lucru este necesar pentru scopurile noastre proprii de facturare sau în alt mod, precum și resursele pe care le accesați.

 

      Folosirea datelor cu caracter personal

 

Folosim informațiile obținute în urmatoarele moduri:

- Pentru a ne asigura că materialul de pe site este prezentat în modul cel mai eficace pentru dumneavoastră și pentru calculatorul dvs.

- Pentru a vă oferi informații, produse sau servicii pe care le solicitați sau de care considerăm că ați fi interesat, în cazul în care ați fost de acord să fiți contactat în astfel de scopuri.

- Pentru a indeplini obligațiile ce decurg din oricare dintre acordurile încheiate între dumneavoastră și noi

- Pentru a vă permite să participați la funcțiile interactive ale serviciului, atunci când ați ales acest lucru.

- Pentru a vă semnala modificările serviciilor noastre.

- echipa noastră sau terțe persoane autorizate, pot folosi datele dvs. pentru a vă oferi informații despre bunuri și servicii care pot fi de interes pentru dvs. și, noi sau terțele persoane, vă putem contacta cu privire la acestea prin poștă, telefon, e-mail sau alte platforme mass-media.

Utilizatorii își oferă acordul pentru primirea de notificări (invitații la evenimente, oferte de preț pentru servicii și produse, newsletter etc) în momentul în care furnizează datele personale: nume, prenume, e-mail, număr de telefon.

 

  Drepturile utilizatorilor

 

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (cu modificările și completările ulterioare) – cei care s-au înscris pe site au următoarele drepturi principale:

- dreptul de informare (art. 12),

- dreptul de acces la date (art. 13),

- dreptul de opoziție (art. 15),

- dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14),

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17),

- dreptul de a se adresa justiției (art. 18).

  Limitarea răspunderii

 

Administratorul site-ului nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau mail-urile expediate de www.cristianteisan.com nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare.

Administratorul Site-ului nu oferă nicio garanție sau răspundere pentru conținutul site-ului www.cristianteisan.com și nu poate fi făcut răspunzator pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei părți a conținutului de pe site sau din imposibilitatea utilizării acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronată a oricărei prevederi a conținutului site-ului.

Nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea fiecărui individ de a obține rezultate în urma ideilor de pe site-ul www.cristianteisan.com.

TOP